Seifried

Seifried Estate Winery, etablert i 1973 av østerrikeren Herman Siefried, som kjøpte land i Mouture Valley. Området ligger mellom Nelson og Motueka på New Zealands South Island. Diverse druetyper ble testet ut på 2 ha og i 1976 ble 5 forskjellige drue-rene viner laget. Samme år ble ytterligere 16 ha nye vinmarker i Redwood Valley beplantet, etterfulgt i 1988 på Rabbit Island.

Produksjonen består for det meste av Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Chardonnay, Pinot Noir og Syrah.
Idag er det sønnen Chris Seifried som er ansvarlig vinmaker, mens Herman selv har ansvaret for de 180 ha store vinmarkene.

SEIFRIED’S OG BÆREKRAFTEN

New Zealand er et land kjent for sine store, åpne områder, sin natur og sine innovative mennesker. Selv om det er et relativt ungt land er New Zealands natur og miljø noe som ikke tas for gitt. Med dette følger selvsagt New Zealands vinindustris forpliktelse til å passe på denne spesielle delen av paradiset.

Seifried Estate er stolte over å være medlem i «Bærekraftig Vindruedyrking New Zealand» og var tidlig ute med å tilpasse opplegget slik at både vinhus og vinmarker var med i revisjonsprogrammet da dette ble etablert på midten av 1980-tallet.

Sustainable Winegrowing New Zealand (SWNZ)
SWNZ er et industri-initiativ igangsatt av New Zealands vindruedyrkere. Opplegget ble utviklet for å gi en best mulig modell for miljøpraksisen i vinhus og vinmarker. Det oppfordrer vinprodusentene til å levere kvalitet i sine viner på en måte som tar hensyn til naturen/miljøet, de forretningsmessige aspekter og til lokalsamfunn som er involvert.

Programmet har som mål å levere en rammemodell for vindruedyrking og for selve vinproduksjonen ved å beskytte miljøet, samtidig som det er økonomisk lønnsomt å dyrke druer og å lage vin. Det omfatter dessuten en ekstern revisjonsstruktur som har integritet og myndighet til å møte markedets forventninger.

OLD COACH ROAD
Old Coach Road er et utvalg viner som tydelig gir uttrykk for regionen de er dyrket i. De er lettdrikkelige, perfekte til enhver anledning og nesten til enhver rett du kan tenke deg. Nytes best unge med sin klare og tydelige karakter og med masser av fruktkonsentrasjon.

Arrow
Arrow
Slider
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.