Et selskap med lang historie

Einar A. Engelstad AS ble etablert i 1924, etter at forbudstiden var over i Norge og som en følge av at Vinmonopolet ble opprettet i 1923. I begynnelsen importerte firmaet alt fra ananas til kosteskaft, men etter hvert gikk man over til å bli spesialist på vin og brennevin. Firmaet vokste og etter hvert ble Engelstad den største agenten for vin og brennevin i Norge med kjente merkevarer i alle kategorier.

I 2001 ble Solera Wine & Spirits Group etablert, og i dag er vi fem importselskaper samlet under ett tak. Vi ser at fordelene med å være en del av Solera gir seg utslag i økt salg og nye leverandører. Engelstad har de siste par årene fått flere nye merkevarer inn i sortimentet, og det er vi stolte av!

Vi representerer både store, tunge internasjonale merkevarer, og små uavhengige produsenter og har stor bredde og dybde i vår portefølje. Vi bestreber oss på å være den mest profesjonelle aktøren i markedet og kombinerer det med den uformelle kulturen som har preget hele Engelstads historie. Dette kjennetegnes også gjennom våre verdier, som er Tillit, Drivkraft, Innovasjon, Kvalitet og at vi Verdsetter mennesker.

Ansatte hos Engelstad.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.