Champagne Nicolas Feuillatte

Champagne Nicolas Feuillatte er den mest solgte champagnen i Frankrike, og den 3. største champagnen i verden.  Champagne Nicolas Feuillatte har det største utvalget av forskjellige typer champagne, m.a.o. her finnes noe for enhver anledning, bl.a. økologisk champagne.

Over 5000 vinbønder i Champagne er tilknyttet Nicolas Feuillatte, dette vil si at 1 av 3 av alle dyrkere i Champagne leverer druene sine til Nicolas Feuillatte.
13 av de totalt 17 Grand Cru-vinmarkene, 33 av de totalt 42 Premier Cru-vinmarkene eies av vinbønder tilknyttet selskapet. Av druetyper produseres det ca. 26% Chardonnay, ca. 27% Pinot Noir og ca. 47% Pinot Meunier.

Historie:
Nicolas Feuillatte var sønn av en fransk vinbonde i Champagne. Etter 2. verdenskrig dro han ut i verden og bestemte seg for å gjøre suksess i Amerika, og innen 1960 var han blitt den ledende kaffeimportøren i USA. Etter farens død dro han imidlertid tilbake til sitt elskede hjemsted hvor han ble eier av 12 ha vinmarker i hjertet av Champagne. Med sin amerikanske effektivitet samlet han distriktets vinbønder og skapte i 1972 Centre Vinicole Champagne Nicolas Feuillatte.

Link til produktene

Arrow
Arrow
Slider

The Global Chardonnay Masters 2016

Gullmedalje til BRUT BLANC DE BLANCS MILLESIME / VINTAGE 2006

Drinks Business er et Engelsk bransjeblad som også er nettbasert. De har omkring 32.000 medlemmer og skriver daglige relevante artikler om vin og brennevinsbransjen.
Deres prestisjetunge magasin har et av Englands høyt renommerte vintester som heter Drinks Business Masters Award. Her tester de viner på like grunnlag ut i fra druer og om de er eiket eller ikke.

Alle vinene smakes blindt og jurien består kun av personer som er Master of Wine.

Link til produktet her

CHARDONAY MILLESIME

 

Vinalies Intrenationales

Denne konkurransen er organisert av Unionen av franske Oenologer og er den mest prestisjefylte konkurransene i Frankrike.
Hvert år, organiseres en konkurranse som går over 5 dager, der jurymedlemmene er alle eksperter i sensorisk analyse og de smaker vin fra hele verden. Dette foregår ved blindsmakning. I 2015 ble over 3500 viner smakt.

Utmerkelser til Nicolas Feuillatte :

Gullmedalje : Cuvée Spéciale 2008 ( Trophée des Vinalies Internationales 2016)
Gullmedalje : Blanc de Blancs 2006
Sølvmedalje : Palmes d’Or 2006
Sølvmedalje : Brut Vintage 2008
Sølvmedalje : Brut Rosé NV


Champagne Nicolas Feuillatte have obtained a medal in the “The Global Chardonnay Marsters 2016” organised by the Drinks Business for the:

GRAND CUR BLANC DE BLACK MILLESIME/VINTAGE 2016

THE CHARDONNAY MASTERS GOLD 16

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.