Bouchard Père & Fils

Bouchard Père & Fils

Vinhuset Bouchard Père & Fils ble etablert i 1731 av brødrene Michel og Joseph. De to startet med salg av klær i Frankrike og reiste ofte gjennom Beaune. På reisen falt de for den nydelige byen Beaune som ligger midt i hjerte av Frankrikes vinmarker.  De  bestemte seg for å starte grossistfirma for vin.

Da staten solgte jord som var blitt konfiskert under den franske revolusjonen, så brødrene Bouchard sin sjanse, og kjøpte vinmarker først i Volnay. Etter hvert som forretningene stadig gikk bedre, kjøpte de slottet Chãteau de Beaune i 1810.

Når man stiger ned i kjelleren hos Bouchard Père & Fils er som å ta en tur tilbake til forrige århundre .  Det er flere tusen flasker fra den gang og frem til nå som er sirlig plassert langs de tykke jord- og murveggene. Dette er et eldorado for vinkjennere og vin nytere.  Det er som et fantasiland for Burgunder-frelste med et museum med vin.

Bouchard Père & Fils ble kjøpt av Joseph Henriot sommeren 1995. Han overtok hele Bouchards ”kongerike” med kjeller, vin og tønner. Etter kjøpet har han brukt mye energi og enda mer penger på å utvikle Bouchard til å bli et av Burgunds ledende vinhus.

Våre produkter fra Bouchard Père & Fils – klikk her

Arrow
Arrow
Slider

 

Kart fra de 20 ulike vinmarkene til Bouchard Père & Fils

Arrow
Arrow
Slider
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.