Bodegas Neleman

Spania/Valencia

Bodegas Nelemans vinmarker ligger i Casas del Rey, et av de høyeste punktene i Valencia, i hjertet av Hoces del Cabriel Naturpark (UNESCO Biosphere Reserve). Det biologiske mangfoldet og unike terroir i dette området gir våre viner en veldig spesiell karakter av autentisitet og unikhet.
Bodegas Nelemans viner er spanske økologiske viner fra D.O. Valencia med et nederlandsk hjerte. Med spesiell oppmerksomhet for lokale autentiske druer, som reflekterer jord og region. Hver vin har sin egen personlighet, og du kan smake lidenskapen og kjærligheten den er laget med. Vi tillater naturen å gjøre sitt arbeid. God vin lages i vinmarken.
Det er enkelt! Bærekraft er i genene våre. For hver 173 flasker vin laget, planter vi et tre i Hoces del Cabriel Naturpark. Dette bidrar til å redusere CO2-utslippene, øke det biologiske mangfoldet og gjenopprette det lokale landskapet. Vi bruker bare naturlig kork til våre viner. I tillegg har vi laget et korkretursystem for resirkulering og transformasjon.
Visste du at vin regelmessig klarnes med protein av animalsk opprinnelse? Alle våre viner er klarnet med et vegetabilsk protein, hentet fra erter. Det er vegansk!

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.