Bodegas Hispano+Suizas

Spania/N/A

De tre gode vennene Marc Grin, Pablo Ossorio og Rafael Navarro ønsket etter å ha tilbrakt halve sine liv i vinbransjen, å følge sin drøm om og starte noe eget. Dette prosjektet kalte de Bodegas Hispano Suizas, oppkalt etter nasjonaliteten til de tre kameratene.
Uavhengighet og utfyllende erfaring sammen med de tre viktige elementene for å oppnå et bra produkt; tradisjonell vindyrking, innovativ vinproduksjon og eksporterfaring, har gitt Rafael, Pablo and Marc muligheten til å skape sitt mesterverk.
Disse mesterskapene av noen viner har alle noe til felles; uttrykk fra klassisk musikk. For at en god vin ikke skal være "ustemt" så må den komme ut av flasken som i en symfoni der alle instrumentene har sin rette plass. Dette er Bodegas Hispano Suizas drøm som nå begynner å ta form.
Bodegas Hispano Suizas ligger i D.O.P. Utiel-Requena, et av vindyrkingsområdene i Spania med lengst tradisjon. Mellom "meseta", det høye platået i sentral-Spania, og Middelhavet holder vingården til. Området har et ideelt klima for produksjon av gode kvalitetsdruer med særegen karakteristikk.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.