Bodega Cerrón

Spania/Jumilla

Bodega Cerrón ligger Sørøst i Spania, i Fuenteálamo (Albacete) i regionen Castilla la Mancha, der de har rett til opprinnelsesbetegnelsen "D.O.P. Jumilla" og "Vinos de la Tierra de Castilla". De har vært sertifisert for økologisk landbruk siden 1995.
Klimaet er temperert og når ekstreme temperaturer om sommeren og vinteren, med en årlig nedbørsmengde på rundt 250 liter.
Vinmarkene ligger mellom 800 og 850 meter over havet. Jorda er sammensatt av en rødbrun sandleire som er rik på kalk og kritt. Dette er perfekt for økologisk landbruk mye på grunn av fravær av sykdommer, som igjen gjør det mulig å produsere druer av svært god kvalitet.
Bod. Cerróns vinmarker er delt i to eiendommer: "La Muela" og "El Tejarejo". Her dyrkes druesortene Chardonnay, Tempranillo, Syrah, Monastrel, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit.
Bod. Cerrón bruker økologisk vitikultur som en produksjonsmodell. Den er basert på respekt for miljøet gjennom hele prosessen. Siden det ikke brukes gjødsel, tilsetningsstoffer eller syntetiske kjemikalier, får man et bærekraftig landbruk som respekterer miljøet.

Drikke fra denne produsenten

Ingen drikke tilgjengelig.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.