Bodega Rotllan Torra

Spania/Catalonia

Rotllan Torra er et familieeid vinhus som ble etablert i 1982 av Jordi Rotlan. Bodega Rotllan Torra holder til i en gammel klosterkjeller ”The Balandra” fra 1600-tallet i landsbyen Torroja del Priorat midt i hjertet av Priorat D.O.Q. Denne klosterkjelleren er symbolet til firmaet siden den var bygget av Carthusian-munkene på 1600 tallet. Familien
Jordi er vinmaker og har jobbet i og rundt Penedes regionen i mange år. Familien hadde samtidig feriehus i Priorat. Sammen med broren Albert likte de fjellandskapet i Priorat og forstod at fjellene og jordsmonnet hadde det som trengtes for å lage vin i verdensklasse. De startet å kjøpe opp urgamle vinmarker, noen som var over 100 år gamle. Rotllan Torra lager reserva viner og gran reserva viner i en litt mer tradisjonell stil som både trenger og tåler mange års lagring. Tirant og Amadis er deres prestisjeviner som er laget av vinstokker som er over 100 år gamle. Disse vinene er av litt mer moderne og åpen stil.
Rotllan Torra eier 24 hektar egene vinmarker der vinrankene er over 70 år gamle (Garnach og Carinan) samt 5 ha med unge vinranker som er plantet med Syrah, Cabernet Sauvignon, Malbec, Pinot Noir og Cabernet Franc. I tillegg har Rotllan langtidskotrakter med 40 små vinbonder i området som til sammen utgjør 60 ha vinmark.

Drikke fra denne produsenten

Ingen drikke tilgjengelig.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.