Twee Jonge Gezellen

Sør-Afrika/Western Cape

Vingården, - Twee Jonge Gezellen, grunnlagt i 1710 – ligger i byen Tulbagh, ca. 125 km utenfor Cape Town, og er den nest eldste familieeide vineiendom i Sør-Afrika. Vinmarkene, som ligger i det nordvestre hjørnet av dalen, strekker seg oppover de østvendte skråningene av Saron Peak Mountain, mens selve kjelleren ligger ved foten av fjellet.
Fra tidlig vår til midtsommer skjermer fjellene for den nådeløse vinden som feier over Cape-området. Et typisk middelhavsklima med varme somre og kjølige, fuktige vintre råder her.
Jordsmonnet er rikt på kalkstein og her dyrkes Chardonnay og Pinot Noir på Sør-Afrikas beste Methode Cap Classique.
Den 50 ha store vingården Twee Jonge Gezellen er drevet av eier og vinmaker Nicky Krone sammen med brødrene Matthew og Luke Krone.
Krone-familien er regnet for å være pionerer innen fremstilling av musserende viner. Allerede i 1950 innførte de kaldgjæring og var dermed de første i verden som brukte denne teknikken til å fremstille musserende vin. Druene høstes for hånd tidlig på morgenen og kun den beste delen av druemosten brukes. Vinen er laget etter tradisjonell metode der annengangs gjæring foregår i flasken. Rémuage og dégorgement utføres for hånd på samme måte som i Champagne.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.