En base med tørr vin er produsert med 100% Lambrusco di Sorbara. Deretter blir en liten del av mosten, som fortsatt er under gjæring, og fortsatt søt (kalt "pied de couve") tilsatt den tørre basevinen ved tapping på flaske. Ved å blande disse to basene får vi en blend med ca. 10-11 gram sukker. Så begynner en videre gjæring i flasken, og den ferdige vinen vil fremstå noe "cloudy". Trykket i flasken vil da være på 2,5 bar, og det ferdige produktet tåler derfor en bruskork som kork. Sukkerinnholdet vil være lik 0, og det vil være god syre og lite tanniner i det ferdige produktet.
Artikelnummer | 11735301 |
---|---|
Årgang | 2022 |
Volum | 75 cl |
Type | Musserende |
Produsent | Medici Ermete → |
Importør | EAE |
Pris | 249,94 kr |
Druetyper | 100% Lambrusco di Sorbara |
Karakteristikk: Dyp rosa farge med fine perler. Nese av bringebær og røde frukter. Fruktig og livlig i munnen
Alkohol: 11.5 %
Sukker: 0,5 g/l
Syre: 6 g/l
Holdbarhet: Bør ikke lagres
Serveringstemperatur: 9 grader
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her