Navnet Trabocchetto ble valgt for navnets historiske tradisjoner rundt Abruzzos fisketradisjoner. I følge lokale historikere var Trabocco, eller Trabucco, en fisketradisjon importert fra Midt-Østen med referanser tilbake til 1700-tallet. "Fiskemaskiner" bygget av tre gjorde det mulig for fiskere å fiske under de aller vanskeligste værforhold. Traboccoen er en slags plattform laget av tre som strekker seg ut i sjøen fortøyet til store stener. Lange armer holder fast i store nett som kalles "Trabocchetto".
Artikelnummer | 489101 |
---|---|
Årgang | 2023 |
Volum | 75 cl |
Type | Hvitvin |
Produsent | Cantine Talamonti → |
Importør | EAE |
Pris | 199,94 kr |
Druetyper | 100% Pecorino |
Karakteristikk: Klar strågul. Modne hvite frukter. Moden pære, eple og sjasmin. Frisk med god syre.
Lagring: Lagret på ståltank.
Alkohol: 13 %
Sukker: 4,9 g/l
Syre: 6 g/l
Holdbarhet: Konsumklar men kan lagres i noen år
Serveringstemperatur: 10 C
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her