Il Palagio

Il Palagio  – ny produsent hos Orbis Wines.

Gordon Matthew Thomas Sumner, mer berømt under artistnavnet Sting, har de siste 20 årene drevet sammen med sin kone Trudie Styler  produksjon av økologisk vin, olivenolje og honning i hjertet av Chianti.
Il Palagio ligger på en vakker eiendom fra 1500-tallet. Den er omgitt med en usedvanlig vakker utsikt over det karakteristiske bølgende landskapet, vingårder, olivenlunder, sypresser og eikeskog, samt utsikt til fjellkjeden Appenninene.

Noen av deres viner har fått sine navn fra låter som Sting har skrevet og fremført; «Message In a Bottle» (1979) og «When We Dance» (1994).

For at deres viner skal få utviklet seg videre har paret engasjert den verdensledende ønologen Riccardo Cotarella (72), til å lede og overvåke vinmarkene og vinproduksjonen.

«Med en så dyktig person på laget kan vi forvente oss en god del endringer. Målet vi har satt oss, er å lage gode viner gitt potensialet i territoriet,» sier Cotarella.  «Il Palagio har utmerkede kuperte eksponeringer der vinmarkene har rikelig med solskinn. Jeg har smakt vinene deres, og jeg tror det er rom for forbedringer.

»Det er viktig i livet for enhver bedrift å fortsette å utfordre en selv og sine beslutninger og alltid se etter måter å utvikle, vokse og holde seg aktuell,» forklarte Sting og Styler i en uttalelse utstedt av vingården. «Vår satsning på vinproduksjon på Il Palagio er noe vi tar veldig alvorlig, og vi vil aldri bare lene oss tilbake og fortsette å gjøre ting akkurat som vi har gjort før.»

Cotarella er også president i Assoenologi, Italias nasjonale sammenslutning av vinteknikere og medansvarlig president i Union Internationale des Enologues. Det siste tiåret har han undervist i ønologi og vindyrking ved Universitetet i Tuscia i Lazio, slik at han kan holde seg oppdatert på den nyeste vitenskapelige forskningen, og enda viktigere, han oppmuntrer sine beste studenter til å jobbe med hans egne prosjekter.

Dette er produktene som er tilgjengelig på Vinmonopolet.

Il Palagio

Trudie & Sting

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.