Villa Monteleone Campo San Vito Valpolicella Ripasso

289,93 kr

Ripasso-metoden ble først kalt "governo" og har sin opprinnelse i Toscana i middelalderen. Prosessen gir vinen økt struktur, aroma og smaksdybde. I mars året etter innhøsting gjennomgår vinen vanligvis en annengangs gjæring på Amarone-bunnfall. Dette øker strukturen og kompleksiteten i vinen. Lucia Raimondi, eier av Villa Monteleone, har fra og med 2001-årgangen valgt å la vinen ligge på Amarone-bunnfallet uten at den gjennomgår ny gjæring. Hun mener at vinen holder seg friskere ved å gjøre det på denne måten.

Fylde
Garvestoff
Fruktighet
Artikelnummer 4091301
Volum 75 cl
Type Rødvin
Produsent Villa Monteleone →
Importør EAE
Pris 289,93 kr
Druetyper Corvina , Molinara , Croatina og Rondinella
Fisk
Lyst kjøtt
Ost

Karaketeristikk: Dyp rødfarge. Rik og konsentrert duft av både frisk og noe moden frukt; plommer og svisker. Klokkeren og fin sødme. Elegant og saftig, - renser ganen og gir mersmak!

Lagring: Vinen lagres deretter på små fat i ca. 2 år, og på flaske i ytterligere 18 måneder.

Alkohol: 0 %

Sukker: 3,5 g/l

Syre: 6,25 g/l

Holdbarhet: Lagringspotensiale 12 - 15 år .

Serveringstemperatur: Ved 15-16° C

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.