Bolla "Le Poiane" Valpolicella Ripasso

189,90 kr

Druene plukkes forsiktig når de er helt modne. Forsiktig gjæring. I slutten av februar, når amaronen er presset, blir vinen som benyttes til ripasso blandet med bunnfallet fra Amarone-druene. Dette starter en ny gjæring som trekker ut ytterligere farge, sødme og aromaer. Denne gjæringen, den tradisjonelle ripasso-metoden, foregår i 15-20 dager og resulterer i en kompleks og bløt vin.

Fylde
Garvestoff
Fruktighet
Artikelnummer 4747701
Årgang 2015
Volum 75 cl
Type Rødvin
Produsent Bolla →
Importør EAE
Pris 189,90 kr
Druetyper 70% Corvina og Corvinone , 30% Rondinella
Storfe
Lam og sau
Småvilt
Storvilt

Karaketeristikk: Intens rubinrød farge. Kompleks og aromatisk med hint av krydder og sort pepper. Bløt og harmonisk vin.

Lagring: 12-18 måneder på fat og ytterligere 6 måneder på flaske.

Alkohol: 13.5 %

Sukker: 5 g/l

Syre: 5,5 g/l

Holdbarhet: Konsumklar, men kan lagres i opp til 7 år.

Serveringstemperatur: 16° C

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Relaterte produkter

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.