Vinmarkene i hjertet av Côtes du Rhône-distriktet er velsignet med et gunstig jordsmonn (fet leirejord rik på kalk) og solrik vekst som garanterer vinens jevne kvalitet. Cellier des Dauphins er resultatet av pleie under vekst, modning og innhøsting. Vinifikasjon foregår på tradisjonell måte. Deretter lagres vinen på eiketønner, godt beskyttet og under konstant kontroll. Vinen lagres i kjelleren under det kjente nonneklosteret Abbeye de Bouchet fra det 12. århundre.
Artikelnummer | 65104 |
---|---|
Volum | 25 cl |
Type | Rødvin |
Produsent | Union des Vignerons → |
Importør | EAE |
Pris | 74,94 kr |
Druetyper | Grenache , Syrah , Carignan , Cinsault og Mourvedre |
Karakteristikk: Frisk og fyldig med konsentrert frukt og lang ettersmak. Delikat, fruktig aroma med snev av krydder fra Syrah-druen. Kraftig og velbalansert.
Lagring: Vinen lagres på eiketønner, godt beskyttet og under konstant kontroll i kjelleren under det kjente nonneklosteret Abbeye de Bouchet fra det 12. århundre.
Alkohol: 13.5 %
Sukker: 1 g/l
Syre: 5,4 g/l
Holdbarhet: Konsumklar men kan lagres i flere år.
Serveringstemperatur: Ved 17°-18° C
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her