Novembernyheter

Den 2. november blir følgende 4 produkter lansert i bestillingsutvalget på Vinmonopolet.  Her kan du lese mer om våre novembernyheter.

Varenr: 10420301. Villa Ponciago Moulin-À-vent les Grès Rouges 2016  kr. 229,90

Eiendommen til Villa Ponciago (som eies av Bouchard Père & Fils) ligger i hjertet av Beaujolais, nærmere bestemt i Fleurie-appellasjonen. Den
består av 120 ha, men kun 49,9 ha er dyrket med druer. Resten består av parker, skog og dyrket mark. Jordsmonnet er skrint, med nesten ingen toppjord, kun rosa krystallisert stein. Her trives Gamay- druen meget godt og produserer små modene druer med høy konsentrasjon. Villa Ponciago lager en Beaujolais Village, en Fleurie og
enkeltvinmarks-cuvéen les Hauts du Py.

Varenr: 10293701.  Lalaland Tempranillo 2016  kr. 179,90

Wingara Wine Group ble grunnlagt i Australia i 1967. Eventyret begynte med sitruslunder og vinmarker. De har i dag hovedkontor i Melbourne og vinmarker i Coonawarra i South Australia og Mildura og Red Cliffs nær Mildura i Victoria.
LaLaLand Wines representerer den nye generasjonen og er et frisk pust i den ellers ganske tradisjonelle vinverden. Kreativitet står høyt opp på agendaen og man ønsker å satse på andre druer enn Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Shiraz som blir mye dyrket i hele Australia.

Varenr. 10302201. Barbera Piemonte DOC Ricossa 2016 kr. 129,90

Årets “julevin”  kommer fra vinhuset Ricossa som er en del av vinkonsernet MGM Mondo del Vino.  De har egne vinmarker i Piemonte der de lager Barbera, Barolo og Barbaresco-viner. Ricossa-navnet går tilbake til 1800-tallet da de drev et destilleri der hvor vinhuset i dag ligger. Det kjente destilleriet ble fort et populært stoppested på veien gjennom fjellene i Piemonte. Her ble reisende ønsket velkommen som en del av familien.

Varenr. 10282201. Kopke Vintage Port 2016 kr. 556,00

Kopke  ble grunnlagt i 1638 av Christiano Kopke og hans sønn Nicolau Kopke som kom til Portugal
som representanter for Hanseatene.
Kopke er det eldste portvins eksport-firmaet. Gjennom generasjoner var firmaet ledet av Kopke-familien som opparbeidet seg et meget godt rykte for sine flotte portviner. Deler av familien var dessuten dypt involvert i handelen gjennom Oporto, – ikke minst på den økonomiske siden. Kopkes hovedsete ligger i Quinta de S. Luiz hvor de har modernisert kraftig og videreutviklet vingårdene med de beste druesorter tilgjengelig.  I juni 2006 ble Kopke en del av Sogevinus Gruppen.

Og her kan du lese mer om portvin

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.